Veckans tema

En ny vecka, nytt tema på bloggen! Denna vecka har jag valt att skriva om…LÄSNING! Har egentligen inte valt att skriva om en typ av läsning utan valt att hålla det ganska allmänt då det finns typ 1000000 (jag sa typ?) sätt att läsa på i dagens teknik. Böcker, tidningar, hemsidor, bloggar, e-böcker mm. Jag tycker om att läsa på de flesta olika sätten, kanske framförallt vanliga pappersböcker då det känns mest mysigt och traditionellt.

IMG_2187_Fotor

När det kommer till vad man tycker om att läsa, som i kategori så tror jag att det kan bero på mycket. Som student så tror jag man ägnar en stor del av sitt läsande till det man måste läsa, dock har man ju en gång valt ämnet själv så lite intresserad bör man ju vara.. annars tror jag mycket beror på hur ens personlighet är och vad man har lätt för. Vissa tycker att det är mer roande att läsa en Elle tidning medans andra föredrar en spännande deckare.

Det jag personligen älskar med att få läsa är att få måla upp ens egna fantasi, drömma sig bort. Ibland få bli medryckt i någon annans känslor eller upplevelser, ibland bara få en större förståelse.

IMG_2204_Fotor

IMG_2007

IMG_1996

Har du någon favorit bok/blogg/tidning?

Håll utkik efter nästa inlägg på temat läsning!

Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: