Veckans tema

Hej! Har precis tryckt i mig en kladdkaka medans jag satt och funderade på hur jag kunde fräscha upp mitt rum. Då kom jag och tänka på att jag inte delat med mig av ett inredningsprojekt som nästan precis blivit klart! Därför är veckans tema INREDNING😃

För några månader sedan så köpte min pojkvän, Josef, en egen lägenhet. Lägenheten var ett projekt i sig. En äldre dam hade bott där i flera flera år utan renovering så man kan säga att det behövdes en make over.. MEN hur kul är inte det?? Själva grovjobbet kanske inte var den allra roligaste biten, man längtade självklart till den mer spännande biten, att få inreda😍 är väldigt glad att jag fick vara en del av den processen då jag älskar att experimentera med färger, former och material. Här nedan kommer mina personliga åsikter om inredning och hur jag tänker kring det. Bilderna är från Josefs lägenhet och jag har valt att inte fota killarnas egna rum. Det är en 3.a där alla rum i lägenheten är renoverade exklusive toaletten.

Bokhyllor! Älskar att sortera böcker efter färg, får det hela att se organiserat ut men ändå behålla en varm känsla. Att också få blanda in lite annat spännande i en bokhylla gör det hela inte så tråkigt.

Details! Detaljer kan verkligen göra så mycket! Det är ofta detaljerna som avgör stilen man vill ha i rummet, tex gammalt eller nytt. I köket så målades köksluckorna gråa från gula, däremot så blev handtagen kvar, lite rostguldiga.

I hallen målades det vitt från grönt. Knopparna plockades bort och läderhandtag sattes in istället.

Växter! Växter skapar så mycket liv i ett rum, man låter rummet andas liv när man plockar in växter.

I vardagsrummet målades det samma grå färg som köksluckorna fick. Innan var det en beigegul färg i vardagsrummet.

Då det är 3 st killar som bor i lägenheten så har dom valt att skärma av vardagsrummet med en grå tjock gardin så att alla kan få ett rum var då lägenheten är en 3.a. Praktiskt? JA!

Färger! Många gånger får jag en känsla av att man väljer att inreda sitt hem med väldigt vanliga färger såsom grått, vitt och svart. Det är ju supersnyggt att ha dessa färger på väggar, tak, golv osv. Dock älskar jag när man vågar kasta in lite mer färg i själva inredningen. Såsom vardagsrummet, där blev det mera gult och guld!

Tavlor! Tavlor i ett rum skapar på nåt sätt en berättelse, rummet får liksom ett körsbär på toppen! Jag personligen skulle säga att man ska välja tavlor efter sin egen smak, men självklart också tänka på om tavlorna ska hänga i ett kök eller ett sovrum.

Håll utkik, senare i veckan kommer mer om temat inredning!

Auf Wiedersen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: