Veckans otroligt viktiga tema!

ATT ÄLSKA SIG SJÄLV. Som några utav er märkt så har bloggen inte kommit ut med några inlägg denna vecka och det är pga ett samarbete som jag valde att göra med Cheerandshine!😃 Dom är inne i en period just nu som heter ”att älska sig själv”. Cheerandshine är ett forum inriktat mest till kvinnor för att uppmuntra och informera till ett ”bättre jag”. Deras budskap är otroligt inspirerande och dom är verkligen förebilder i just detta. Så denna vecka så fick jag förmånen att gästblogga hos dom och gjorde det i form av bild. Du kan läsa om inlägget här! https://www.cheerandshine.com Så otroligt viktigt ämne, att kunna tycka om sig själv. Vilket jag tror vi alla behöver bli mycket bättre på!

Nästa vecka kan du läsa om temat ”resor”. Inget du vill missa!👊🏼

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: