Veckans tema!

Ny vecka, åh hej vad tiden rullar snabbt! Snart har till och med alla löv fallit och snön regnat över oss. Meen först, nytt tema på bloggen och denna vecka är det som sagt RESOR. Det finns så mycket man kan säga om det och i detta inlägg kommer några tankar om vissa delar kring att resa.

Att resa är ju otroligt roligt, och ibland väldigt ansträngande. Första gången jag flög, flög jag till Tyskland och den gången minns jag hur jobbigt jag tyckte det var med all lock för öronen osv. I början hade jag alltid ett jätte problem ang just det, lock för öronen.. många gånger i början så blev trycket så högt för mig att det gjorde ont i bakhuvudet. Detta skapade lite förstås av en flygrädsla men jag tror att bästa sättet jag kommit över det är just att flyga ännu mer. Väldigt smart!

Sen kan man ju resa på annat sätt också och inte bara genom flyg. Jag minns min första resa som jag själv skulle betala och jag ville så gärna åka med. Därför började jag att söka jobb som 16-åring och är väldigt glad att jag lyckades på mitt första försök. Första företaget jag ringde anställde mig inom tre veckor och jag kunde äntligen börja spara till min resa. Otroligt lycklig att jag vågade! Första gången vi gjorde den resan var för några år sedan där vi turnerade med en buss i två veckor och hade konserter i olika länder i Europa. Det var förstås en upplevelse, rekommenderar starkt! Sen gjorde vi om det en gång till för bara nåt år sen.

Detta var första året vi åkte, man var lite mindre då!🙈 Men bjuder på den.

Detta var andra gången, det har ju hänt lite sen sist kan man ju säga😄

Jag är så otroligt tacksam till alla resor jag har fått möjligheten att göra, flera av dom resorna jag har fått uppleva har jag gjort tillsammans med min kyrka och andra med familjen. Jag uppmuntrar verkligen att våga resa, våga spara pengar till att resa. Att göra en resa är en upplevelse och ett minne du får behålla och har du den möjligheten så go for it! Här kommer en massa fantastiska bilder från olika resor jag gjort!

Grekland för ca 3 år sen.

Kolmården med familjen❤️

London för 2 år sen.

Italien för ca 1 år sen.

Egypten för ca 1 år sen.

England för ett halv år sen.

Guatemala för några månader sen.

Så mycket fina minnen! Ser fram emot ännu fler! Om några veckor åker jag till Etiopien i 3 veckor, ser verkligen fram emot det. Dessutom att kunna få komma till ett varmt land när det är som gråast här i Sverige. Kom gärna med tips på länder/utflykter/platser som du gillar!

Du som inte har rest tidigare, tips, börja göra små utflykter som passar dig. Att bara ta bilen till en annan stad kan ibland vara skönt för att rensa tankarna. Börja inte för stort, allt börjar i det lilla.

Senare i veckan kommer ännu ett inlägg om resor! Ciao.

Annonser

2 kommentarer på “Veckans tema!

  1. Dör av alla fina bilder!😍 har blivit en riktig vanemänniska nu för tiden – Cypern är perfekt för solsemester, för en ”rolig” resa med aktiviteter och händelser älskar vi USA, och för natur och mys är Skottland favoriten!

    Gilla

    • Tack!😃 Åh wow låter ju fantastiskt! När vi var i England så bodde vi i en stad gränsen till Skottland och dom berättade verkligen hur fint det var där! Cypern och USA låter ju inte så illa😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: