Veckans tema!

Mode och skönhet! Denna vecka diskuterar vi mode och skönhet. Därför kommer detta inlägg handla om just BORSTAR! Jag tänkte dela med mig av lite tips och tricks ang borstar.

Vi börjar med sminkborstar. Jag använder mig av Real teqnique borstarna, både till puder, rouge, foundation och ögonskugga. Det jag gillar med dom borstarna är att:

-dom är utformade väldigt tydligt för sitt syfte.

-lätta att tvätta

-lätta att applicera med

-dom är medeltjocka, alltså inte för täta mellan stråna

-dom är snygga

Nästa borste jag vill tipsa om är denna tangle teezer borste. Att använda en tangle teezer borste är betydligt mycket hälsosammare för håret just på grund av spikarnas utformning. Han som uppfann borsten hade i syfte att minska kraften man var tvungen att använda med en vanlig hårborste. Detta gjorde han genom att placera spikarna på ett annorlundare sätt och därmed också jobba med olika höjder på spikarna. Det gör att mindre motstånd uppstår när du drar borsten genom håret.

Fråga experterna: Hur kom det sig att brittiska frisören Shaun Pulfrey lyckades så bra med tangle teezer borsten?

Svar: Shaun Pulfrey anmälde sig till programmet ”Draknästet” (engelska serie) där han presenterade sin idé om tangle teezer. Dock blev han nekad sin uppfinning och åkte ur programmet utan någon framgång. Därefter valde han att fortsätta sin dröm framåt. Några år senare nappade en brittisk apotek- och skönhetskedja upp Pulfreys uppfinning och ett samarbete påbörjades. Den riktiga spurten i framgången kom när David Beckham med sin dotter fotograferades med en tangle teezer-påse i handen. Därefter tog framgången aldrig slut.

Auf wiedersehn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: