Veckans tema! – Frusen Afrikan?

Bloggen är tillbaka och levande igen! Efter tre veckor i Afrika är jag mer än redo att dela med mig av allt spännande jag har fått vara med om. Meen bilder därifrån kommer i nästa inlägg denna vecka, för att spara på godsakerna. Då kommer jag även att dela med mig av lite olika äventyr och självklart ge de bästa tipsen om att resa till Afrika.  Det var minst sagt ett äventyr utan dess like! Det som fascinerade mig mest var alla människor som bar på en fantastisk glädje och omsorg. Det lilla dom hade gav dom alltid bort, för att uttrycka sin tacksamhet och kärlek. Nu är jag hemma och försöker smälta alla intryck och upplevelser. Som vanligt kommer detta ta ett tag, att bara ha en vanlig toalett här hemma är i sig en lyx.. Ni som förstår, ni förstår. Att gå från solsken och värme till frost och kyla är också lite av en chock. Men att kliva rakt in i julmånaden och hoppa över Sveriges tråkigaste månad är bara nåt jag kunnat drömma om. Är det såhär det känns att vara en frusen Afrikan? Läs mer om just det senare i veckan, det blir minst sagt intressant!

När vi kom dit så rekommenderade dom oss att göra flätor i håret för att inte slita på håret så mycket eftersom det är väldigt mycket damm där vi var och vi hade inte alltid tillgång till att tvätta det. Så, flätor blev det och bilder på det kommer i detta inlägg. Om du nån gång får tillfälle att göra sådana flätor så rekommenderar jag att ta några alvedon innan du börjar, då det var en extrem smärta.. men det var ändå ganska värt det. Som du kan se på bilderna så har mitt egna hår börjat lossnat från fakehåret dom la i, det blir så när du har tvättat håret några gånger och är ett tecken på att det är dags att ta ut dom. Dom lägger alltid i några extra längder för att göra flätorna mer jämna och tjocka, det gör ju också att håret väger lite extra när flätorna är klara.

IMG_2405IMG_2406IMG_2414

Dagen innan vi åkte så fyllde jag dessutom 20 år och blev fantastisk firad av familjen. Så mycket saker pågick samtidigt under denna månad. Ett sidospår nu- fick bla en fantastisk fin klocka från Daniel Wellington och wow, rekommenderar verkligen deras klockor. Stilrena, hållbara och sköna. Bättre blir det inte. Tog självklart inte med denna klocka till Afrika så det gav mig bara ännu mer kärlek till klockan när jag kom hem och visste att jag äntligen skulle få börja använda den.

IMG_2411

IMG_2431

IMG_2449IMG_2430IMG_2451

Senare i veckan kommer FANTASTISKA bilder från Afrika som du verkligen INTE vill missa! Ses då!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: