Veckans tema!

Ännu en ny vecka och vi är redan inne i december!!! I Uppsala är dock backen grön och regnet duggar ner då och då. Humöret ställs in på mysmode och allra helst vill man krypa ner under en stor filt med varm choklad i handen. Det enda som saknas nu är en bra film. Därför blir veckans nya tema- UNDERHÅLLNING! Och i detta inlägg kan du läsa om julfilmer!😍 Julen är en högtid som många firar, däremot inte alla. Men oavsett om man firar eller inte så kan nog julfilmer vara något fantastiskt att titta på under december månad. Detta kanske ofta pga att många har lite julledigt och utanför fönstret faller snön (förhoppningsvis) och att då sätta på en julfilm som beskriver samma situation som man själv befinner sig i är =mysmode.

Här kommer mina topp 4 julfilmer! Dom går aldrig ur tiden, blir aldrig gamla eller för tjatiga. Detta är ett måste:

(Det finns ingen inbördesordning på filmerna)

1. Vi börjar med en gammal klassiker! ”Ensam hemma” såklart. En berättelse som aldrig blir tråkig. Spännande och familjekär! Skådespelarna i filmerna har bytts ut några gånger, personligen gillar jag filmerna med skådisen Macaulay Culkin (pojken på bilderna nedan) som spelade in 1a och 2a filmen av ”Ensam hemma”, därefter byttes skådespelarna ut.

2. ”Nu är det jul igen” eller som den heter på engelska ”The Santa Clause”. Såå mysig film som är ett MÅSTE! Det finns 3 st filmer och alla tre är verkligen hur härliga som helst. Får man inte julkänsla av dom så vet jag inte vad. Passar alla i familjen och ger en ”feeling good” känsla.

3. Nästa film är också en gammal klassiker! ”Grinchen” är en gammal berättelse, en fantasi film som speglar dagens ensamma individ. Speciellt i juletider när familjer kommer samman så blir det så tydligt att många människor lever ensamma och gömda. En hjärtskärande film som väcker många känslor.

4. Sista filmen jag vill tipsa om är ”Polarexpressen”. Också en film som väcker många känslor. Det gäller att vara på rätt humör när man ser på denna film, jag kan lova tårar. Denna film beskriver och visar på hur många barn lever idag och hur det känns för vissa barn under juletider. En fin berättelse om hopp och önskan.

I nästa inlägg fortsätter vi på temat underhållning, håll utkik!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: