Veckans tema- NYTT ÅR

2 0 1 9 ! ! Nytt år, så kul! Ser verkligen fram emot det här året och allt det kommer innebära. Varje gång det blir ett nytt år så finns det alltid en tydlig möjlighet att få sätta nya tydliga mål och visioner. Tror det är viktigt för människan att få tydliga slut- och starter i livet. Jag personligen har nog aldrig haft nyårslöften och kan ibland tycka att det mer blir som krav. Däremot sätter jag upp mål och drömmar ang det nya året, som är realistiska. Jag brukar oftast inte sätta upp mål om saker jag vill uppleva, det brukar alltid svänga lite hit o dit beroende vart jag är i livet just då🙈Jag trivs mer med tanken på hur jag som person kan växa. Några saker som jag vill jobba mer med detta år är:

tacksamhet

tro för större drömmar och vägar framåt, tänka positivt och se möjligheter

– att vara snäll mot mig själv och ta den där extra tiden för mig själv

– gå en extra mil för andra och våga ge mer omtanke

Ser verkligen fram emot att stämma av med mig själv varje månad om hur jag ligger till på mina mål. Tror också att det är viktigt att veta hur man ska göra det, den viktiga detaljen gör nog att man faktiskt gör det. Detta blir spännande! Sen finns det många praktiska roliga saker som händer detta år som jag knappt kan bärga mig att vänta på, men allt tar sin tid!

Såhär såg min nyår ut!

Middag i Uppis med vänner!

Fyrverkerier i Stockholm✨

Fråga experterna: Hur många håller sina nyårslöften?

Svar: Enligt internationella studier håller inte ens nyårslöftena 1 vecka för 29%. En annan visar att snittet är 66 dagar.

Har du några nyårslöften? Eller sätter du upp mål? Ses senare i veckan på temat nytt år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: