Veckans tema- ACCESSOARER

Ny vecka betyder nytt tema! Och denna vecka kommer ni att kunna läsa om accessoarer, som ibland kan vara lite klurigt. Vad räknas som en accessoar? Allt ifrån örhängen, väskor, glasögon, klockor, ringar, armband, halsband, hårklämmor och ja, listan kan fortsätta.. en accessoar för mig är något som tillhör kläderna, något som lyfter och ger det där lilla extra. Från en liten flicka så har jag alltid ÄLSKAT att smycka ut mig själv, ibland lite för mycket.. idag tänkte jag skriva om konsten att välja rätt smycken med inriktning på örhängen.

Vi är så otroligt olika, allihop. Man brukar dela in människor i 4 grupper när det kommer till just detta, grupp C och D känner ofta att dom gärna inte vill använda sig av för mycket smycken. Grupp D beskriver ofta att de känner sig ”utklädda” och bär då oftast minimalistiska smycken eller inget alls. Likadant gäller grupp C men inte lika tydligt. Dessa personer bär kanske mer smycken som man fått i arv eller har något av värde. Däremot grupp A och B anser att smycken är nödvändigt för att klädstilen ska vara komplett. Är det inte lite kul? Att även om man inte bryr sig så mycket om smycken så gör man faktiskt det ändå?😄Undermedvetet så beter vi oss på ett visst sätt.

Örhängen då, jag har valt att plocka fram några örhängen som är favoriter hos mig själv. Eftersom jag har en syster som älskar mig så är hon så gullig och delar med sig av sina smycken och vise versa. 🙈

1. Runda örhängen med mönster. Passar på de flesta ansiktsformer.

2. Avlångt örhänge som passar väldigt bra på smala ansiktsformer, men likaså om du har markanta kind- och käkben.

3. De minimalistiska örhängena som funkar bäst om du vill antingen hålla alla accessoarer minimalistiska eller ge mer uppmärksamhet till något annat smycke.

4. De stora örhängen, passar perfekt till dig som är lite längre och har en bredare ansiktsform.

5. Smala örhängen som inte väger så mycket- till dig som fick hålet taget långt ner på öronsnibben.

6. Tjocka runda örhängen, till dig som är lite kortare med en smalare ansiktsform.

Senare i veckan kör vi en ny accessoar, vilken accessoar bär du mest?

Ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: