Veckans tips!

NYTT ÅR– och något som jag tar med mig och som veckans tips är något jag inskaffade 2018, nämligen en rad av uppmuntrande ord. Vishet, omtanke och kunskap hänger bredvid min säng som påminner mig varje dag om olika saker, som är viktigt för mig. Har alltid från när jag varit liten älskat att skriva olika post it lappar till mig själv, ord av uppmuntran. Dom kunde sitta på dörrar, speglar, böcker osv.. Där är vi alla olika, beroende på vilket kärleksspråk vi har (det finns fem stycken) så hjälper detta för vissa och andra inte alls. Men för dig som gillar tanken, skriv ner saker som speglar eller betyder något i din vardag, sätt upp det synligt och påminn dig om vad som är sant.

Jag köpte denna ram eller vad man kan kalla det för, på Ikea! Super smart! Super snygg!

Hälften av orden skrev jag ner under 2018, så dom ska snart bytas ut till nya ord inför 2019. Man kan ju självklart sätta upp andra saker också som gör en glad, exempelvis fotografier eller vykort.

Ödmjukhet är inte att tänka mindre om dig själv, det är att tänka mindre på dig själv. -Rick Warren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: