HÅRSNODDAR

Accessoarer är veckans tema och något som kom som en trendvåg för ett tag sen nu är ju dessa hårsnoddar, dom med tyg! 😍 Jag kan tycka att det kan bli riktigt fint beroende på vilka färger och material man väljer på sina snoddar. Antingen kan dom lyfta eller dra ner/förvirra outfiten man har på sig. Dessa två snoddar älskar jag, då dom har lite mörkare färger. Ena är randig i blått, beige, röd och guld i silke och den andra i marinblått i sammet. Det jag älskar är ju att man kan blanda dom och ha antingen i håret eller på armen. Superfina! Recommend recommend!

Snoddarna kommer från Glitter.

Ses nästa vecka på nytt spännande tema!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: