Veckans tema- HÄLSA

Något som många är just nu är ju att vara sjuk.. något som är så tråkigt om man verkligen inte får bukt med det. Denna vecka skriver jag om hälsa på lite andra sätt. Att vara sjuk och ta en Ipren kan man ju göra. Men något som jag ofta tänker på när det gäller att hålla sig frisk så är det vad som får mig att bli sjuk. Självklart så är influensa tiderna svåra att göra nåt åt, men annars att få hålla sig hyfsat frisk on daily basis är ju ganska skönt!

Tre saker (som då egentligen inte är någon slags medicin) jag alltid bär med mig för att fortsätta vara frisk är:

1. Vattenflaska

2. Resorb

3. Kalender

Har nog aldrig lämnat hemmet på 3 år utan en vattenflaska i handen, jag menar det. 3 ÅR! Allt började med att jag var sjuk i halsen och behövde dricka vatten hela tiden och sen dess har jag inte kunnat sluta. Men självklart i måttliga mängder.

Resorben är ganska ny för mig och egentligen så kanske behövs den mer under varmare grader då man lättare blir uttorkad och glömmer bort att få i sig tillräckligt med salt. Däremot är den en räddare i nöden om man börjar känna sig sjuk/hängig och inte observerat att man druckit dåligt under dagen. Dessutom kan man välja smak på den!

Kalender!! Om du inte äger en sån, så se till att du snart blir en ägare! Att ha en kalender är nog det bästa som finns när det gäller att komma ihåg livets alla händelser. Utan min kalender hade jag glömt hälften av allt jag skulle göra under veckan. It will be your best friend. Och säg hejdå till stress som kan göra dig sjuk! 👋🏻

Denna är från Clas Ohlson och inte alls så dyr! Superfin med gulddetaljer. Jag gillar när man ser alla dagar på två sidor, då har man liksom koll på hela veckan samtidigt!

Nästa gång ses vi och pratar vidare om hälsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: