Veckans hälsoboost

HÄLSA kan ju verkligen betyda många olika saker och denna veckan har jag egentligen velat lägga mest fokus på hälsa som får en att må bra i själen. Hälsa för själen är ju lika viktigt som hälsa för kroppen. Det finns massor av olika saker som får kroppen att må bra, träning, vitaminer, mediciner, vila, vätska, osv osv. Men själen då? Vad mår själen bra av? Jag tror att man behöver göra sånt som man tycker om för att själen ska må lite bra. Det kan antingen handla om att göra aktiviteter eller ta bort aktiviteter. Att ha balans med andra ord. Det är något vi alltid kommer att kämpa med genom hela livet, balans.

Denna helg har varit en ledig helg för mig, då har jag valt att hitta på roliga saker såsom fota, umgås med familj, se på film, städa, äta massa gott och göra ansiktsmask😍 det är några saker som får mig att slappna av, koppla bort från vardagsaktiviteterna helt enkelt och få variation i tillvaron. Såhär kan en söndagsavkoppling se ut hemma hos mig:

Cashewnötter är ju ändå de godaste nötterna som finns!! (Med banan dessutom😍, äter man de med varannan tugga skapas magi i munnen kan jag lova)

Bananglass kan ju vara den godaste glassen som finns! Ni alla vet säkert redan, bara blanda banan och kakao, vi hade även i jordnötssmör. Det bästa är ju att man blir mätt😍

Denna ansiktsmask la jag på från Skin Academy, som dessutom glittrar så fint. Man känner sig som en prinsessa!

Låt oss oftare våga ta lite tid att göra nåt kul, nåt som får själen att må bra och boosta hälsan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: