Veckans lifehack!

Vad hände med bloggen? Den dog i en vecka.. du läste säkert i förra inlägget att ett till lifehack skulle komma ”senare i veckan” och sen blev jag magsjuk, därefter fick jag influensa osv.. tror ni fattar.

Såå, nu kommer mitt sista lifehack som jag bara älskar! Våren är ju påväg (!!!) och jag bara älskar det. Nåt som jag alltid gör på våren är att jag rensar min garderob och skickar iväg kläder som jag inte använder. MEN vi alla har varit där, när vi står framför kläderna och säger ”men den här är ju bra att ha när jag..” och sen använder man inte plagget på typ 5 år tills man ger upp och skickar iväg det. Hjälpen har kommit, frukta ej. För att veta vilka kläder som du inte använder och inte behöver så kan du enkelt i början av året vända på galgarna åt ”fel håll”. När du sedan använt ett plagg vänder du tillbaka galgen åt ”rätt håll” när du sedan kommer till Juni så vet du exakt vilka vinter kläder som kan kastas ut som fortfarande är vända åt ”fel håll”. Då får man äntligen se sanningen i vitögat. Aldrig tänkt på det förut men hur smart??

Blir väldigt spännande att se vilka plagg man faktiskt behöver. Roligast av allt är ju att man får köpa nya kläder när man kastat ut några🙈Kan knappt bärga mig tills man får bära brillor igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: