Veckans inköp

Ny vecka och för några dar sen klickade jag hem 3 st produkter från apotea.se då jag är alldeles trött på detta kalla vinter väder.. vintern i Sverige kan nog vara det mest påfrestande för vår hud, naglar och hår. Allt blir torrt och ”tråkigt”. Egentligen kanske man skulle ha klickat hem dessa för ett bra tag sen men nu när våren börjar titta fram tog jag tillfälligt i akt att göra nåt kul av det hela.

Första produkten jag letade efter var något för mitt hår och mina naglar. Är det bara jag som har spruckna, frasiga naglar som går av hela tiden?? När jag var yngre hade jag jätte fina långa och starka naglar som klarade sig bra utan nagellack. Nu för tiden måste jag hela tiden bära nagellack för att dom inte ska gå av. Usch vad jag blev less på detta. Även mitt hår blir alltid otroligt frissigt och slitet efter vintern (vet inte vad det beror på dock..) och därför köpte jag siliceas hud, hår och naglar kosttillskott.

Produkten Silicea har jag använt förut, då dom även har produkter för magbesvär mm, superbra grejer! Dom var dom första i Sverige inom detta och har även vunnit ”Årets hårvårdsprodukt 2017”. Jag har dock aldrig provat denna så vi får se om det fungerar lika bra!

Det paketeras i kapslar som man antingen kan svälja hela eller ta isär och blanda innehållet i tex yoghurt, hur smart?!

Den andra produkten är ”Mitt val” kosttillskott, det är alltså en del extra mineraler och vitaminer. Som sagt så skulle man kanske beställt dessa i typ november när all D-vitamin slutade att existera😂 jaja, bättre sent än aldrig. Har inte nån direkt studie på att dessa hjälper på ett specifikt sätt men har många runt omkring mig som använt dom och tycker allmänt att man mår bra av dom, varför inte prova?

Det finns alltså fyra olika kategorier från ”Mitt val”, kvinna, man, 60+ och sport. Köpte ”kvinna” till mig själv och ”man” till min kille. Vi får väl se hur bra dessa fungerar!

Dessa tabletter är ganska små och lätta att svälja och smakar inte så mycket, dom slinker ner lätt med andra ord.

Dom finns att köpa på bl.a. Apotea, Life och en rad andra hälsobutiker. Vi har ju bara en kropp och lär ta hand om den så bra vi bara kan! Ha en fin dag och ta hand om er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: