Veckans andra inköp!

Strosade omkring i affärer här i veckan och var ute efter ett värmeskydd för håret. Om jag nu ändå försöker reparera mitt hår så måste jag börja använda värmeskydd också (jag vet, skäms över att jag först nu börjat använda värmeskydd..) Fastnade med ögonen på denna flaska och slog till.

Inte många kronor alls då jag köpte den på butiken ”normal” som säljer många bra produkter men till billigare priser och verkar vara bra! Det jag gillar med denna är att den är fri från silikoner, sulfater och barabener, dessutom 100% vegansk.

Något jag missade dock var att man skulle spraya håret efter att man duschat det, jag lät håret torka och insåg sen att jag skulle applicerat sprayen i vått hår.. Aja, sprayade lite ändå i mitt torra hår och wow vad jag älskade den. Konsistensen är alltså typ som lotion och doftar milt. Om någon provat denna förut, gillar ni den? Funkar den bra?

Vi får se efter några veckor men det faktiskt fungerar, spännande tycker jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: