Veckans creative

Våren är HÄÄR! Många har haft sportlov och säkert njutit av ledigheten, jag med! Vandrade i tankarna om kreativitet när jag inte hade nåt annat för mig. Att vara kreativ är ju verkligen en gåva men ibland ganska svårt också, jag kan tex inte vara kreativ på ett konstnärligt sätt på beställning eller i stress. Vad betyder det egentligen att vara kreativ. När man läser om detta så betyder det att man tar fram en problemlösning och kan se ett resultat som kan vara konstnärlig, politisk, akademisk eller teknisk art, eller höra till affärslivet. Här i veckan hade jag en ledig kväll och gjorde nåt kreativt. Satte mig på golvet och blev sugen på att måla med tvättsvamp. Tog fram lite färg, tvättsvampar och papper. Klippte ut ett hjärta och började måla utan att tänka. Så härlig känsla ändå och bara vara kreativ, inte tänka så mycket på resultatet utan mer bara flyta med i tankarna.

Slutade med två hjärtan och texten ”don’t beat for yourself”.

Kluddade lite till..

Befriade och rogivande! Kul också! Får se vad nästa kreativa tillfälle får ge, hej så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: