Veckans serier

Måste bara dela med mig av mina topp 4 serier just nu! Jag är inte så jätte ofta taggad på att sträck kolla på serier i flera timmar. Jag är nog lite mer av den där typen som väljer familje underhållningen där varje avsnitt får ett ”avslut”. Dessa serier är inte numrerade i inbördesordning.

1. Toppmäklarna

Såå kul program! Det handlar alltså om våra toppmäklare i Sverige just nu. Otroligt duktiga på sitt yrke som är just det man får följa. Varje avsnitt har dessutom en liten tävling som mäklarna ska försöka kamma hem vinsten på varje gång. Väldigt kul också att få se många fantastiska hem och hus som vi har i vackra Stockholm.

2. Mandelmanns gård

Asså hur kan man inte älska dessa?? Otroligt jordnära och medvetna om sin livsstil. Men inte bara det utan också alltid en positiv inställning och attityd. Sånt man mår bra av!

3. Gilmore girls

Dessa går aldrig ur tiden! Otroligt charmigt och liksom hemtrevligt program där man bara känner MYS! Likadant här, man mår liksom bra i tankarna efteråt! Lite tjejigt kanske, men det är ju det som också kanske är lite av charmen.

4. Vinnarskallar

Ett ganska nytt program som handlar om precis vad titeln beskriver- vinnarskallar. Det är olika idrottskvinnor/män som tävlar i olika grenar. Det som är allra mest imponerande och motiverande är att var och en har någon typ av fysisk skada. Man blir väldigt inspirerad och känner mest ”wow, så mycket kan ibland sitta i huvudet”. Love it!

Sees!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: