Maten som kompletterar serien.

Här i veckan så hade vi en chill kväll hemma och ibland är man så trött att man inte orkar lyfta ett finger. Då är man glad för foodora. Det var första gången jag beställde därifrån och är ändå väldigt nöjd med servicen, visst det tog typ 1 h att få maten.. MEN helt sjukt egentligen att man bara kan klicka på ca 3 knappar i en app och vipps så är en beställning lagd på sin favvo mat. Du behöver bara ligga kvar i sängen och vänta, hur sjukt? Glad e man ändå! Vi beställde dessutom från en restaurang som var gratis i frakten. Pizza blev det och lycklig va man när maten äntligen kom. Såklart rullade toppmäklarna på datorn under tiden. Ibland har man såna kvällar och det är ändå ganska okej.

Ta hand om din trötta kropp, ibland genom att ge den god mat!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: