Vårens snacks är här!

Tjoho! Idag blev det vårväder, igår var det snöstorm, därför gäller det att njuta riktigt rejält när solen äntligen tittar fram. Idag blev det till och med en promenad med Josef i solen och påväg tillbaka till hans lägenhet svängde vi in på vårt kära Ica. Några jordgubbar och äpplen fick följa med hem och månadens hittills somrigaste snacks fick göra entré. Mums! Lyxade till det med kolasås, vilket jag måste säga var väldigt gott.man kan ju köra den nyttiga versionen..

Eller inte!🙈

En annan person stekte som vanligt grillkorv, bäste snackset enligt honom.

Solen börjar gå ner och kvällen smyger sig på. Ska snart bege mig hem ut på landet, kanske ha en mysig pratstund med brorsan som för övrigt alltid får en på positiva och glada tankar och humör. Glad tisdag vänner!

Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: