En dag försent..

Våffeldagen! Mums enligt mig! Det är ju enda gången man kan äta glass till middag och ha ett bra samvete på en och samma gång!😄 Helt okej för min del. Meen såklart som alla andra år så missade jag våffeldagen, igen.. så gjorde våfflor idag istället. Vad gör det?

Riktigt somrigt, glass, hallonsylt och jordgubbar!

När man går in på våffla nr 3 börjar illamåendet slå in🙈 minns att jag förra året åt med grönsaker till istället för att jag hade fikat så mycket den dagen att jag inte kunde stå ut med att fika till middag också. Kan verkligen rekommendera det, hacka lite tomat, gurka och lök, mums! Våffla går i alla varianter. Hoppas ni alla tryckt i er 1 eller 2 våfflor, annars fick ni er påminnelse nu! Sees!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: