Vardagslyx och ett hav av fluff

Denna vecka har bara rusat förbi och hela lördagen har redan passerat. Vet inte hur ni känner men jag är så otroligt glad för att det äntligen börjar bli vår ute, på riktigt denna gång. Slår vad om att det inte kommer ligga några fler täcken av snö på marken. På tal om vår så är det ju faktiskt okej nu att börja äta mer ”vårigt”, det hör ju liksom till. När jag kom till jobbet en dag denna vecka så stod min fina kollega och hackade jordgubbar och kiwi! Hon hade dessutom köpt med chokladbollar! Att ge fika till andra människor måste ju va det finaste man kan göra!

Mums! Detta kallar jag för vardagslyx!

Sen blev det fredag och en sjukt bra kväll i kyrkan! Lite trötta o slitna på kvällen efter en lång vecka men oj så tacksamma!

Puss på ögat🙈

Idag började dagen med tåg till Stockholm för att leta bröllopsklänning!🙈För er som inte vet så gifter jag mig alltså i höst, hur sjukt?!? Så det var verkligen läge att börja testa runt bland lite olika klänningar. For iväg med mina pinglor och mami!💛

Samma sekund efter denna bild hände detta..

Någon bakom oss öppnade dörren och jag nästa hoppade till..

Men klänningar, oj så många det finns! Nästan för många!! Hade bokat tid på 2 st butiker och redan på den första så var jag nog ganska säker på vad jag skulle välja. Valde ändå att gå till ställe nr 2 för att se valmöjligheterna. Därefter käkade vi och under tiden ringde jag till ställe nr 1 och beställde min klänning. Sjukt skönt att allt gick så snabbt och att jag kände mig säker i mitt val.

Ett hav av fluff kan man lugnt säga! Klänningarna som jag bär på bilderna är alltså INTE den klänningen jag köpt haha😄för alla som blev oroliga där ute! Check på bröllopsklänning, nu fortsätter planerandet!

Söndag imorrn och ser fram emot en ledig dag! Sen kör vi måndag igen💃🏼tjoho så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: