It’s friday, let’s celebrate!

Känns som att veckorna på riktigt rusar förbi just nu, ibland skulle man vilja stoppa tiden för att hinna med allt som ska göras. Men men. Fredag, igen och wow så lyckligt det ordet är. Det har ju även blivit april och aprilväder=pollen. Jag är egentligen inte pollenallergiker men har denna vecka haft extrem huvudvärk varje dag så börjar fundera på om det kan va kopplat på nåt sätt då jag även förra året upplevde samma sak under denna månad. Så har försökt tagit det ganska lugnt. Någon mer som upplever detta? Igår kväll hade vi pizza kväll med fina vänner, bra samtal! Promenerade dit med J❤️

Skogen och dess lugn, bästa platsen att vara på för att få ner tempot i vardagen!

Ibland är det lyx och då får man en selfie med brorsan som för övrigt har vuxit om mig för flera månader sen.. (han böjer sig alltså ner på denna bild)

Idag ska jag in till stan för att ta vaccin, gått ett halvår sen jag tog ena dosen så det var dags igen. Kul att kunna resa obehindrat! Sen behöver jag fixa en bröllopspresent till imorrn😁typiskt mig att ta tag i såna saker för sent. Men vet man vad man vill ha så ser jag ingen mening att stressa till det. Det gäller att le mot vissa saker! På tal om att le, en luftballong med shrekansikte svävade förbi igår kväll, vardagsskoj.

Imorrn drar vi på bröllop, Josefs gamla skolkompis gifter sig! Så mysigt att gå på aprilbröllop! Jag behöver dessutom hitta en outfit till det😄Ja alltså vissa saker bara vet man kommer lösa sig snabbt så ofta blir jag inte så stressad över sånt.

Från förra fredagens hissbild, någon var väldigt taggad på helg! Sköt om er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: