Liten leopard

Var på stan igår med brorsan, åt historiens dyraste macka, never again. Sen gjorde vi lite ärenden och påväg dit så kastade jag en blick in i skyltfönstret på väskbutiken Accent. Har länge letat en mindre väska, har ofta lånat syrrans väskor för att jag själv ofta har så stora väskor. Såg då att dom även hade rea och då passar man ju ändå på.

En liten leopard fick följa med. Utgångspris var redan väldigt billigt men fick sedan 50% på det, alltså hur bra?! Skönt att äntligen kunna pricka av det på listan.

Det jag gillade med denna är att den har många olika fack inuti men är väldigt enkel på utsidan. Märket är Dondonna, vet inte hur bra dom är faktiskt men verkade rejäl😄Någon som har nån väska i det märket?

Alltid när jag gör köp så jämför jag alltid varan med andra liknande varor i butiken, för att vara helt säker på att köpet är värt. Dessutom ser jag till att vara i butiken i minst 20 min från att jag hittar nåt jag vill köpa innan jag gör ett köp, det gör också att man slipper alla impulsköp och får tid till att tänka till. Sen har jag alltid till vana att bolla köpet med någon annan innan jag slår till, på så sätt kan man genomföra ett planerat och bra köp, hett tips!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: