Back to reality

Denna vecka gick både snabbt och långsamt. Var ledig hela veckan och passade på att ”komma ikapp” på sånt som halkat efter. Ofta, en vanlig jobbvecka så har jag inte riktigt ro till att hitta på skojiga saker, så min lediga tid blir ofta väl omhändertagen och planerad i minsta detalj. Det känns ändå ganska bra att det är så! Första varma dagen inföll ju denna vecka så jag som älskar dessa vårdagar sprang direkt ut och tog morgonkaffet i vårsolen.

Hann inte byta om pga exalterande vårglädje så morgonrocken fick vara kvar på! 💃🏼

Lillbrorsan roade mig hela frukoststunden med sitt klippande i rabatterna.

Passade även på att boka in en mysig fikadate med en före detta gymnasiekompis. Så mysigt att kunna ta en fika utomhus.

Var även över till min kompis som kommer fixa min frisyr till bröllopet. Hon är verkligen såå duktig, litar på henne till 100%. Vi provade lite olika frisyrer för att se vad jag skulle känna mig bekvämast med, då tror jag man även känner sig som mest fin!

En familjedag blev det också ute på picnic i stan, lite gråare denna dag med fortfarande väldigt uppskattat. Vi satt nära en lekpark i stan och strosade sedan runt i olika parker. Någon som provat en voi tidigare? Alltså en eldriven sparkcykel, sjukt kul ju!

Veckan har också bestått av kattungemys och pilkastning med andra delen av släkten.

Det var en kort uppdatering på den långa veckan, nu ska jag chilla lika hårt som ungen på bilden ovan innan jobbveckan startar igen. Är man trött så är man! Ciao! 👋🏻

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: