Stressen till flygplatsen

Inte långt kvar nu till juni månad, sommar och förhoppningsvis mer sol. Tacksam för det! Kom hem nu för ca tre dar sen och ohej vilken flygresa vi hade.. började med att flygbussarna var inställda pga trafikolycka så fick ta taxi till flygplatsen och ja, därifrån började stressen. Sprang som en tok med resväskor från motorvägen, svettades ihjäl i solen under tiden. 10 min från att flyget skulle lyfta så lastade vi på våra grejer på security bandet i paanik. Har aldrig haft så tajt med tid förut. Men alla kom hem efter några om och men!🙌🏼 och oj vad duktiga och skärpta alla var under tiden!👏🏻Flexibilitet har aldrig skadat😅

Känslan av att vara hemma!

Dagen efter blev det en solig morgon med picknick i parken med jobbet. Lite trött var man ju😄

Hittade dessa otroligt söta blommor på en random gräsmatta😍

På lördagen så fortsatte vardagsplanerna. Jag och Josef åkte iväg med våra dekoransvariga för bröllopet och kikade ännu en gång på festlokalen. Känns otroligt tryggt att ha med våra tjejer, så duktiga! Hade aldrig klarat det själva!

Sedan bar det hemåt igen för att möta upp våra kockar för bröllopet, vore kul o visa bilder därifrån men vill ju helst inte spoila menyn😄

Idag var det morsdag, uppskattar min mamma otroligt mycket! Vill aldrig ta det för givet att ha min mamma vid min sida!❤️ Hon är bäst!🌟

Ny vecka imorgon, försöker hitta micropauser! Mer av det! Ibland hittar man inte massiv tid och tror då på att hitta micropauser och verkligen uppskatta o ta till vara på dom tillfällena. Det borde vi alla påminna oss själva om!💪🏼 Ha en grym vecka och ta hand om dig! You are a star!🌟

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: