Konsert och båtar

Idag på eftermiddagen har det varit ett sånt där trist väder, men ändå då man kan njuta som mest av att få vara inomhus och göra sånt man inte kan göra när det är fint ute, ah ni fattar! Så Gilmore har rullat på bra nu, tvätthögen som legat på vänt fick också lite hjälp till sin rätta plats.

För några dar sen cyklade jag och Josef ner till stan, eller ja, jag cyklade på hans cykel och vi letade febrilt efter en voi (elsparkcykel) till J. Till slut hittade vi en och svischade till brorsans skolkonsert. Dom var så duktiga och fina i sina klingande toner och färgglada kläder, precis som det ska va.

Dom hade ”gyllene skor” på sig och bjöd på en riktig show, stolt syster såklart!

Påväg därifrån njöt vi av Uppsalas siluetter och solens sköna strålar.

I veckan fick vi också quality time med fantastiska vänner från kyrkan, såklart grillat i Uppsalas finaste lada! Dessa stunder är guld!✨Känner bara tacksamhet!

En liten båttur blev det idag också, fint väder och sköna kläder, precis som det ska va. Köpte fantastisk god glass men eftersom det blåste en del så började glassen smälta ännu snabbare. Två minuter från att jag tagit emot kvittot i kassan så har jag smält glass över hela mina händer.. så kan det gå, men glad va jag ändå!

Bjöd på lite rim idag😏. Fredag imorgon och ser fram emot långhelg! Sov gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: