Bästa vän

Han fyllde år igår och dagen började med att jag kom in sjungandes med lyxfrukost och något som kallas för ”strösselkaka”. Josef gillar alltså inte vanlig tårta men älskar allt som har med munkar att göra. Jag visste sen tidigare att han gillar den här kakan, jag ska förklara, det ser ut som en stor munk typ med vaniljkräm inuti, vanligt vetebröd med kardemumma. Kan inte bli bättre! Såklart glömde jag ta bilder🙈 men köpte den på bageri brantingstorg här i Uppsala!

Världens finaste födelsedags barn till höger!❤️ Alltid genuin, godhjärtad, rolig och nyfiken. Finns ingen som han! Redan 22🙈

Dagen fortsattes senare med middag och fika ute på balkongen med J.s familj. Senare film och ännu mer strösselkaka🙈Njöt under hela dagen att telefonen försvann ett tag och bristen på bilder blev enorm, precis som det ska va en sån här dag😁

Sjukt bra dag, att få fira den bästa människan vid ens sida, kan inte bli bättre än så! Älskar honom💛

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: