Sommaren är kort, det mesta regnar bort, typ.

Hej och hå! Här är det ekat ett tag nu, har fokuserat mycket på att jobba, njuta av sommaren och planera för hösten. Välbehövlig tid, sånt man behöver göra ibland! Några saker som har varit lite extra kul dessa veckor är min systers möhippa som ägde rum för någon vecka sen! Sjukt lyckat och väldigt kul.

Vi åt brunch, spexade inne i stan, åkte båt, åt middag och fikade. Där i mellan massa skratt, snack och mys! Precis som det ska vara! Någon som känner igen vem hon är?😏Ledtråd-superhjältarna!

Nåt annat kul var en liten mini båt semester förra veckan med några vänner! Vi var borta i några dagar i skärgården.

Ni som följt min instastory är nog rätt less på alla bilder därifrån nu haha😄men oj vad mysigt det var! Tog varje dag som den kom, grillade, sov i stuga, sov i båt, strosade omkring, spelade spel och badade.

Sen kom förkylningen och febern, yaay! Ni vet när man känner att förkylningen ligger och skramlar i halsen men aldrig bryter ut? Så hade jag i en vecka och sen BAAM, kom den. Jaja, skönt att det kom och sedan få bort den snabbt! Är du som jag och ogillar starkt att vara sjuk så får du nu några dunder tips!

Köp inte nässpray, den gör dig beroende! Köp istället saltlösning (eller vad det nu heter) för just denna (Renässans) saltbalans är identisk med kroppens egna saltbalans vilket gör den skonsam.

Köp sedan blåbär, ska tydligen innehålla mycket vitaminer. Du kan mixa dom i vatten och svälja allt på en gång eller köra lite mer lyxkänsla och toppa yoghurten.

Apelsin, alltid bra! =vitaminer

Sen har vi detta med gullök!? Alltså, jag ska vara ärlig o säga att jag inte vet säkert hur bra det funkar😄 tydligen ska den starka doften i löken rensa/döda bakterier i näsan? Hjälp mig någon som vet! Vilket fall som helst så kan du antingen lukta på en uppskuren lök eller lägga i blöt och andas in. Väldigt kluven till detta..

Min frukost i två dar nu, ogillar verkligen att vara sjuk.

Sedan för att maxa ännu mer så hackade jag ihop en dundersallad (o lite macka🙈). Bye bye förkylning! Ses väl i februari igen👊🏼 till dess får du hålla dig undan!

Imorgon är det back to work och längtar såå efter att hösten ska dra igång på riktigt nu! Så konstigt att man redan känner sig klar med sommaren, tack värmen. Jag kan nu ta emot kylan med öppna armar, men behåller gärna brännan om jag får.

Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: